tillverkningse

ساخت وبلاگ

  Efter de första 7 omgångaa av Bundesliga hamnade Fotbollströja FC Baye München (12 poäng) på femte plats och Union Berlin (17 poäng) stod i topp. En fjärdeårsstudent i Bundesliga från östra Berlins arbetsdistrikt fortsätter att skriva sina egna inspirerande berättelser. Endast 1/5 av säsongen har spelats. Det är såklart för tidigt att prata om Union Berlin kan vara med och tävla om titeln, men i fotbollsvärlden finns det ingen möjlighet.

  Efter den sjunde omgången av den nya Bundesliga-säsongen är Iron Man också det enda obesegrade laget i ligan. Obesegrad under så lång tid är det ingen tillfällighet att Union Berlin toppade Bundesliga. Det kan inte vara en person till på planen, men försök köra ut en person till. Det här är hemligheten med Fischers team. "Jag vill ge alla komplimanger till mitt lag. På 4 dagar och 2 matcher sprang vi fortfarande mer än 122 kilometer." Tränaren Urs Fischer berömde lagets prestation. Solid försvar är grunden för Union Berlin. I de första 7 omgångaa av Bundesliga släppte de bara in 4 mål, minst i ligan, och de har aldrig släppt in mer än 1 mål i en enda match. För Union Berlin är försvaret hela lagets uppgift, och de 11 spelaa har en aktiv defensiv vilja att blockera bollen och blockera motståndarens besittningsområde.

  När man ser matchen mellan Baye och Union Berlin kommer spelare som bär Fotbollströja FC Baye München alltid att ha en känsla av att vara omgivna av många människor. Motståndarens utrymme är mycket begränsat, och det är normalt att kämpa. Bayes obesegrade ligamöte i fyra omgångar har väckt heta diskussioner. Endast 1 mot 1 Union Berlin fick Baye-generalen att uttrycka sin acceptans och tillfredsställelse, vilket också var den med minst absoluta chans för Baye sedan säsongen. Thomas Muller sa efter matchen: "Det är inget dåligt resultat att få 1 poäng som gäst på Union Berlin. Jag är nu ett fan av Union Berlin!"

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 73 تاريخ : پنجشنبه 31 شهريور 1401 ساعت: 14:00

  I fotbollens historia, även så starka som Bailey Maradona och Messi Ronaldo, har de aldrig betett sig så galet när de var unga. I eran efter Mero är Mbappe enormt kontroversiell på grund av sin galenskap! När Messi och Ronaldo börjar bli gamla anses Mbappe vara den mest lovande spelaren som blivit nummer ett i fotboll under de senaste två eller tre åren. Men speciellt i år har den franske anfallaren skapat en rad kontroversiella scener, utan att göra någon hemlighet av sin föreställning som general manager för Mumbai.

  Hittills den här säsongen är treoa i Paris MNM i het form. Messi har 6 mål och 8 assist, Neymar har 11 mål och 8 assist och Mbappe har 10 mål och 0 assist. Messi skickade totalt 8 assist till de två, men Mbappe, som spelade mer och mer självständigt, fick fortfarande ingen assist. Fotbollströja Mbappé galenskap är inte en dag eller två, och världsfotbollens mest värdefulla person på 160 miljoner euro är verkligen kvalificerad att vara galen. Vid 19 års ålder vann Mbappe Fotbollströja Frankrike VM 2022, och vann den äran som Messi och Ronaldo inte har kunnat komma så långt i karriären.

  Även om Mbappe har en extraordinär personlig styrka kan man se att han kommer att stanna kvar i fotbollstoppen åtminstone de närmaste åren eller till och med mer än tio år, och det är möjligt att vinna Champions League och Ballon d'Or. Men nu har dess dolda arrogans ifrågasatts av omvärlden. Jag tror att många fans av Mbappe-tröjor förmodligen inte vill se en sådan spelare bli nummer ett i världsfotbollen. I dagsläget anses Haaland mest förväntas konkurrera med Mbappe. Det sägs att efter Messi och Ronaldo kommer de kommande tio åren att vara hans, och detta kan verkligen bli ett faktum.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 72 تاريخ : پنجشنبه 31 شهريور 1401 ساعت: 9:58

  Under säsongen 22-23 gjorde Brasiliens första bror Neymar 20 mål på 11 matcher. Det verkar som att han äntligen har fått tillbaka sitt toppjag? Ligadata och att återvända till toppen är två olika saker. Som vi alla vet kan ligadata inte riktigt visa spelaas styrka, och 20 mål på 11 matcher kan bara sägas vara ett bra antal mål. Jag tror att en del av de 20 målen fick hjälp av Messi, och en del av det berodde på att motståndaren inte var av en storleksordning. Neymars 20 mål kan bara sägas vara genomsnittliga jämfört med alla spelare som bär Fotbollströja Paris Saint Germain. När allt kommer omkring rankas Paris först i Ligue 1.

  Neymars bästa var innan han bar Fotbollströja Paris Saint Germain. Faktum är att, om man jämför tiden mellan Santos och Barcelona, ​​är Neymars nuvarande prestation både överraskande men inte överraskande. Neymar har trots allt alltid varit världens främsta talang. Under de senaste åren har hans fotbollsnivå alltid funnits där, men han är fortfarande långt från tronen över de bästa i världen, men det hindrar honom inte från att vara Brasiliens stjäa nummer ett.

  Nu närmar sig världsmästerskapet i Qatar 2022, som startar den 20 november, allt närmare och Neymar uppvisar ett hälsosamt tillstånd. Så länge Neymar upprätthåller ett stabilt tillstånd är det fortfarande värt att se fram emot VM-prestationen. Om Brasilien och Argentina går in i finalen i VM, och Neymar och Messi möter varandra, förväntas det mycket av fansen.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 78 تاريخ : چهارشنبه 30 شهريور 1401 ساعت: 10:48

  I den sjunde omgången av Premier League-säsongen 2022/23 slog Tottenham Leicester City med 6-2 på hemmaplan. Under de första sex matchea av förra säsongens Premier League Golden Boot-vinnare och Tottenhams skyttekung, Son Heung-min, har ännu inte gjort mål och verkar vara i dålig form sedan matchens början. Kong Shuai var också orolig för sitt tillstånd, så Sun Xingmin kom av bänken den här gången. Men vinnaren av guldstöveln bröt snart ut och gjorde 3 mål i rad och till och med ett hattrick, vilket gav Tottenham en fantastisk seger.

  I en intervju efter matchen sa Son Heung-min att på grund av sin dåliga form den här säsongen var han under stor press. "Frustration och besvikelse kom till mig och jag kunde inte låta bli. Jag tittade upp på läktaren och tänkte:" Jag är ute ur den här mörka tunneln. Son Heung-min sa att det var fansen som bar Fotbollströja Tottenham Hotspur som gav honom styrka.

  Den här matchen är av stor betydelse, inte bara för Tottenhams seger och ett nytt lagrekord, utan ännu viktigare, återkomsten av bästa målskytt. Generellt sett kommer spelare som presterade starkt förra säsongen att vara i dålig form den här säsongen, eftersom en persons fysiska tillstånd är ett böljande tillstånd. Få människor kan upprätthålla en högintensiv fysisk kondition hela tiden. Sun Xingmins prestation den här säsongen förväntas också, men han kan komma tillbaka till formen så snabbt, bära en Fotbollströja Tottenham Hotspur och ge fansen ett hattrick, vilket verkligen är överraskande.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 57 تاريخ : سه شنبه 29 شهريور 1401 ساعت: 16:15

  Sedan säsongen 1962-63 har Aautovic, som gjorde 6 mål i de 6 omgångaa av Serie A förra månaden, blivit Bolognas utlandshjälp med flest mål under de första 6 matchea på en enda säsong, och till och med lagt till en grenlinje. Serie A-ställning. För mer än en halv månad sedan hade Aautovic en affär med Manchester United Ten Hager, och fans som bar Fotbollströja Manchester United var i uppror. Parets erfarenhet av att arbeta tillsammans i Twente kan vara anledningen till att den nya tränaren "tar ett annat tillvägagångssätt". Aautovic vägrade dock att bära Fotbollströja Manchester United. Nu har Aautovic, som precis upplevt 100-årsjubileet av sin landslagskarriär, burit Bolognas tröja i mer än ett år.

  Den 11 september, i den sjätte omgången av Serie A, när Bologna hamnade bakom Fiorentina med 0-1 på hemmaplan, bidrog Aautovics passningar och skott 3 minuter i andra halvlek till att återuppliva hemmalaget. I dagsläget har Aautovic, som är i bra kondition, toppat Serie A-poänglistan med 6 mål och 1 assist på 520 minuter. Han gav en nivå av effektivitet och konsekvens som var sällsynt i hans karriär. Dessutom, i dessa 6 omgångar med 520 minuters speltid, har Aautovic inte mer än 3 skott i någon match, och varje skott har ett mycket effektivt mål, vilket också är hans mål. När bästa målskytt listan. Standardscen

  Aautovic sa: "Min erfarenhet i Premier League har gett mig mycket framsteg. Jag är mycket tacksam mot Bologna, särskilt klubbens ledning, människoa här har inspirerat min önskan om fotboll. Jag är väldigt glad. Jag kan komma och åka till Bologna. Behandlingen jag fick när jag gick med i laget är något jag kommer att minnas för resten av mitt liv. Inget liknande har någonsin hänt i min värld. Jag kom till Italien för mer än tio år sedan, men jag måste erkänna Jag brydde mig inte så mycket om att jag skulle spela fotboll på den tiden. Självklart finns den så kallade pressen alltid där, och nu är jag van vid det." Aautovic är i en kapplöpning mot tiden, och han har fortfarande en chans att ta igen några misstag och förluster.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 73 تاريخ : سه شنبه 29 شهريور 1401 ساعت: 15:54

  Guardiola ställde upp förra säsongens startytterkombination Mahriz och Grealish, men laget som spelade för mycket släppte visserligen in bollen framför ödmjuka Dortmund. Tills Guardiola återställde vingen på Alvarez Foden, som var mer i samklang med Haaland, flög "Magic" Haaland igen och återfick rytmen i spelet. Blue Moon slutade återigen 2 till 1 med 2 mål under de senaste 4 minutea. omvänd. Den här säsongen har alla fronter hamnat bakom 4 gånger, och Manchester City vann äntligen 2 segrar och 2 oavgjorda, bara en match från det 21-matcher obesegrade rekordet hemma i Champions League skapat av Chelsea.

  I den första halvleken tog Manchester City ledningen i nyckelaspekter som bollinnehav och skytte, men Haaland, som saknade lagarbete i offensiven och saknade stöd, kunde naturligtvis inte tala ensam. När han bevittnade det första målet att släppa in, bytte Gua Shuai, som inte kunde sitta still, tre personer i rad och återtog den snabba Lanyue. Haaland tryckte tillbaka från mitten och sköt mittstolpen och lät lagets kontringsho. Sedan dess har Cancelo och Foden skickat inlägg från flanken till nyckelpositionea efter varandra, och Dortmunds straffområde är redan i trubbel. Men efter att Stones rusade till förstaplatsen och gjorde mål på den olösliga världsvågen var turen inte längre på Dortmunds sida. Djävulen Haaland, klädd i en Fotbollströja Manchester City, fullbordade matchens mest härliga ögonblick. Inför Cancelos kryss sträckte sig norrmannen som hoppade högt i luften och flög för att bryta nätet. Med ett sådant gränsskott på denna höjd kunde Dortmunds försvarslinje bara ses. Detta mål jämförs med Cruyffs glidskott när Nederländea eliminerade Brasilien i VM-semifinalen 1974. Även om det inte är lika viktigt, är skjutpoängen högre än den för Djorkafs volley när han mötte Roma. , och bara något sämre. Djävulen flög, Manchester City vände spelet och fansen i Fotbollströja Manchester City jublade.

  För första gången i matchen gjorde Haaland ett mål. Den norske cente, som gjorde mål en gång var 61:e minut i Champions League, har 26 mål lika med de två kända spelaa Mario Gomez och Dzeko som också har spelat i Bundesliga. Tyskaa och bosniaker tog 44 respektive 64 matcher. Framför Haaland finns två Barcelona-legender, Suarez och Rivaldo. Med den nuvarande poängeffektiviteten hos "Magic Man" är det ingen spänning i gruppspelet. Hummels bevittnade den tidigare lagkamratens lore och kände sig hjälplös: "Den här bollen är ostoppbar, Haaland är Haaland."

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 71 تاريخ : پنجشنبه 24 شهريور 1401 ساعت: 16:13

  När man ser den första halvleken av Baye Münchens match mot Barcelona är det svårt att tro att München-folket kommer att slå Barcelona med 2-0 på hemmaplan. För denna oväntade seger måste Baye "tacka" Lewandowski för att han "matade kakan". Lewandowski, som återvände till Allianz Arena, var mycket aktiv. Tyvärr missade han chansen många gånger i första halvlek. Barcelona led ett katastrofalt nederlag mot Allianz och gjorde 0 mål. Efter matchen skämtade Heiner, ordförande för Bayes förvaltningsråd: "I dag kan du se att Lewandowski, som bär Fotbollströja Barcelona, har ett hjärta som tillhör Baye."

  Lewandowski, som återvände till Allianz, omfamnade all personal på Allianz Arena, inklusive säkerhet, och kom överens med sina lagkamrater. Naturligtvis spelade tysk TV också upp en meningsfull scen efter matchen: i spelartunneln, klädd i Lewandowski i Fotbollströja Barcelona, kramades först Kimmich, gav Mueller en high-five och kramade sedan Neuer. Det verkade råda brist på entusiasm mellan honom och hans gamla partner Mueller. Bar. Under uppvärmningen inför matchen hörde Lewandowski buningen från Baye-fansen, men det följdes av högre jubel. Lewandowski applåderade också för att hälsa fansen i publiken. Den harmoniska scenen var faktiskt vad Bayes chefer ville se. Med Lewandowskis bidrag till Baye genom åren borde han också hejas av fansen.

  Kanske behöver Xavi efter den här matchen ompröva Lewandowskis positionering – Lewandowski är en toppcenter, oavsett om han är en spelare på ledaivå, ser man honom sällan inspirera sina lagkamrater i tider av motgångar. Därför, när offensiven och försvaret förändrades och Baye tog initiativet och tog en 2-0-ledning, Lewandowski gav upp för att vinna tillbaka sege. Kroppsspråket förklarar också allt: I den 77:e minuten hade Lewand en chans att få bollen med ryggen i straffområdet, men Lucas, som var nära honom, gav honom ingen chans att vända och träffa mål. Wan är frustrerad.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 69 تاريخ : پنجشنبه 24 شهريور 1401 ساعت: 15:32

  Arsenal har gjort en stark start den här säsongen och den nyligen återvände franske backen Saliba har presterat väldigt starkt och fullbordat sitt livs vändning. Saliba, som bar en Fotbollströja Arsenal för tre år sedan, gick med i tre år på grund av skador och var utlånad tre gånger. William Saliba har väntat för länge på detta lysande ögonblick av återkomst.

  Under de senaste två åren, närhelst Arsenal tappade bollen på grund av defensiva misstag, skulle "pistolfansen" på sidlinjen skrika om och om igen: Var är Willy? I början av augusti i år hittade Arsenal-fans och Arteta äntligen svaret: Willy är här. I den första omgången av Premier League den nya säsongen besegrade de Crystal Palace med 2-0. Den franske försvararen spelade för första gången i Arsenals a-lag. Efter att ha spelat i 90 minuter hade han en passningsgrad på 94 %, lyckades avlyssna 7 gånger och dribblade framgångsrikt 1 gång. Vald till den officiella bästa. I den tredje omgången mot Bouemouth gjorde Willie sitt första Premier League-mål i karriären.

  Arsenal hyrde upprepade gånger Saliba, varför fransmännen alltid har varit ensamma om "Gunners" och inte har föreslagit en övergång. I sin badom var Saliba ett out-and-out Arsenal-fan, och hans sovrum var täckt med affischer av "Gunners"-stjäan. I en intervju med media i somras avslöjade Saliba idén om att spela Champions League med Marseille. Ganduzzi gjorde också öppet "uppror" mot sin landsman och hoppades att han skulle lämna Arsenal helt; men till slut tog den franske försvararen på sig Fotbollströja Arsenal igen och vann. sin egen position. Eftersom engelsmännen fortfarande har ett nästan naturligt utanförskap och missförstånd av de franska spelaa. Han är den enda franske spelaren i Arsenals a-lag för tillfället, vilket kan vara bra. Kanske kan han vända den brittiska inställningen till franska spelare.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 78 تاريخ : سه شنبه 22 شهريور 1401 ساعت: 9:23

  Tidningen Sun skrev i sitt släpp 12.30 på onsdagen: "Tuchel fann att träningsplatsen inte hälsades som vanligt av personer som bar en Fotbollströja Chelsea och han uppmanades snabbt att delta i ett möte med klubbledningen. I en 10-minuters videokonferens , informerades han formellt av Todd Burley om att han hade fått sparken."

  De första avslöjandena från engelsk media kom som en överraskning. Efter tisdagens 1-0-förlust i Dinamo Zagreb i tisdags, återvände Tuchel till London med truppen tidigt på onsdagen, till synes omedveten om vad som skulle komma. Utifrån vad omvärlden vet om Tuchels karaktär var det många som till en början trodde att den tyske tränaren kan ha bråkat med den amerikanske chefen efter tisdagens förlust, vilket ledde till hans uppsägning.

  I en serie avslöjanden från engelska medier var Burleigh så avgörande eftersom han anade att det fanns ett problem i förhållandet mellan Tuchel och omklädningsrummet. Enligt The Sun uppstod klyftan mellan Tuchel och spelaren i Fotbollströja Chelsea i somras. Dessa skvalleravslöjanden påverkade dock inte de engelska medieas och kändisaas sympati och solidaritet för Tuchel. Men de är inte tillräckligt naiva för att tro att manage, som är långt ifrån det mest explosiva privatlivsskvallret, kommer att sönderfalla lagets omklädningsrum. Anledningen till att Chelseas rekord i början av säsongen inte är tillfredsställande är att efter att lagets ledning strukturellt undergrävdes, sommarfönstret. Förvirringen och långsamma operationen gjorde att Tuchel var långsam med att slutföra inköingen av lagets nya laguppställning, och personen bakom detta är just Burley själv. Tuchels avsked den här gången var helt och hållet för Burleigh att ta på sig skulden.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 81 تاريخ : جمعه 18 شهريور 1401 ساعت: 15:20

  Gruppspelet i Champions League 2022-23 har officiellt börjat. I de första 8 matchea i den första omgången i går kväll fanns inte bara rivaliteten mellan Paris och Juventus, utan också den till synes uppenbara styrkan och svagheten. Som ett resultat förlorade Chelsea sitt första upplopp mot Dinamo Zagreb med 0-1 i den inledande matchen. Chelsea-fansen tog av sig Fotbollströja Chelsea i ilska.

  2021 års Champions League-mästare Chelsea värvade Sterling, Verfana, Koulibaly, Cucurella, Aubameyang och andra nya hjälpmedel i transferfönstret i somras, med en total utgift på 294 miljoner euro, vilket leder hela Europa. Men öppningsspelets prestanda överraskade nätanvändare. I bortamatchen mot Dinamo Zagreb gjorde Tuchel sin huvuddebut. Bara om man tittar på spelarvärdet för de två lagen är Chelsea 790 miljoner euro, Dinamo Zagreb är mindre än 100 miljoner euro och Blues är 8 gånger så mycket som sina motståndare. Men i faktiska strider kunde Chelsea inte fullt ut återspegla sina fördelar och kunde aldrig knacka på motståndarens dörr. Istället anföll Zagreb i den 13:e minuten. Den tidigare kinesiska superligans utländska bistånd Orsic gjorde en långdistansattack, kastade av sig Fofanas försvar och gjorde matchens enda mål. Även om Chelsea sköt upp till 15 gånger var det bara 3 skott på mål, och anfallseffektiviteten var låg. De är ledsna för Fotbollströja Chelsea på dem.

  Chelseas Premier League-start var inte tillfredsställande, med 3 segrar, 1 oavgjord och 2 förluster på 6 omgångar och släppte in 6 matcher i rad i alla tävlingar. Det här spelet är en milstolpe i Tuchels 100 matcher som ansvarar för Blues. Bland dem släppte han in 24 mål på de första 50 matchea och 53 mål på de senaste 50 matchea. Om Blues inte kan återföras på rätt spår så snart som möjligt kommer tränarens avskedande larm oundvikligen att ljuda.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 72 تاريخ : پنجشنبه 17 شهريور 1401 ساعت: 14:10

  När Champions League börjar har Erin Haalands poänghastighet varit fenomenal, även på en Premier League-scen full av världsstjäor. Även jämfört med världsklassspelare som Cristiano Ronaldo och Lionel Messi ligger Haaland långt framme. Fans som bär Fotbollströja Manchester City-tröjan är mycket hedrade över att få se hans tillväxt.

  Den 7:e besegrade Manchester City Sevilla med 4-0 i den första omgången av Champions League Group G, och Haaland lade till två mål till Manchester Citys fyra poäng. Haaland har gjort 25 mål på 20 UCL-matcher, hans andra. Det är en stor poänghastighet. Ronaldo och Messi, kallade de bästa målvaktea i UCL, liksom Karim Benzema och Robert Lewandowski, lyckades inte nå det rekordet. Den nuvarande bästa målskytten i UCL:s historia är Cristiano Ronaldo med 140 mål, följt av Messi med 125 mål. Lewandowski och Benzema, som ligger oavgjort på tredje plats, gjorde båda 86 mål.

  Haaland, som har gjort 25 mål, är 38:a tillsammans med Hean Crespo, Edin Dzeko och Robin van Persie. Men antalet spel är olika. Under de första 20 matchea gjorde Ronaldo 0 mål, Messi gjorde 8 mål och Lewandowski gjorde 11 mål. Spelaren med flest mål är Benzema med 12 mål. Här kan du känna hur snabbt Haaland gör mål. Haaland har gjort 25 mål på sina första 20 UCL-framträdanden, mer än dubbelt så mycket av Benzemas. Fansen i Fotbollströja Manchester City-tröjan är ännu mer spända på hans framtid.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 58 تاريخ : پنجشنبه 17 شهريور 1401 ساعت: 10:57

  Ten Hag tog över facklan av Carrick och förlorade med 3-1 hemma mot sin rival Arsenal, och blev den tredje klubben i Premier Leagues historia. Efter att ha förlorat säsongens två första omgångar steg de för att komma ikapp klubben som åkte ner till fyra städer i rad. Vinstsviten på fyra matcher är början på återhämtningen. Enighet är nyckeln till Manchester Uniteds seger över ledaa.

  För en tid sedan blev fansen överraskade av Fotbollströja Manchester United slarviga stil att slåss mot varandra på planen. Nederlaget mot Brentford på bortaplan var det yttersta av Manchester Uniteds kaos. Alla element som fansen hatar, Manchester United hade den matchen. Men med början mot Liverpool byttes de fyra huvudspelaa med Cristiano Ronaldo ut, och Manchester United tog det första steget mot kollektivism.

  Hur Ten Hag satte in sina respektive spelare i en grupp och fick dem att förstå vad det innebär att bära en Manchester United-tröja. Börja först Manchester Uniteds mognaste anti-omvända spel. För det andra, med Eriksen som käan, är Eriksen bekant med Premier League, och han kan kontrollera anfall och försvar och befria Brunos assisterande talang, så att Manchester United kan spela till sin fördel. Den tredje är att använda McTominay för att hjälpa Erickson. Även om McTominay inte är lika känd som Casemiro, är McTominay bäst. I slutet av matchen hade McTominay fortfarande tillräckligt med energi för att sönderfalla motståndarens skott i straffområdet. I publiken kvävde han motståndarens offensiv otaliga. Kommer du ihåg när han kramade Jesus?

  På bara fyra matcher gjorde Ten Hag Manchester United full av vitalitet och bländande kreativitet. Vad är tricket? Låt spelaa förenas och utnyttja dem på bästa sätt. Endast genom att enas som helhet kan vi vinna. Det är omöjligt att spela fotboll bra om man är stark ensam. Det här är charmen med fotboll. Manchester Uniteds seger över ledaren gjorde många fans heta inuti och ivriga att ta på sig Fotbollströja Manchester United.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 80 تاريخ : سه شنبه 15 شهريور 1401 ساعت: 14:17

  I den femte omgången av säsongen 2022-23 Serie A hölls Udinese på Dacia Arena i Udines, Italien, den 5:e, med en 4-0-seger över Rom. Ingen av spelaa i Fotbollströja AS Roma förstod vad som pågick. Udinese inledde med ett mål från Destiny Udoggi för att krossa Roma. Udoji visade sin talang i den 5:e minuten. Från och med Udojis mål vann Udinese matchen tack vare på varandra följande mål från Lazar Samarzic, Pereira och Sandy Lobridge.

  Född 2002, Udoji är en ytterback som har varit ordinarie i Udinese sedan förra säsongen. Han är en ytterback med utmärkta anfallsegenskaper. Han har många dribblingar, och han gillar verkligen att få bollen till slutet av frikastlinjen och skära ner. Man räknar med att det är fysiskt avklarat, så det är inte lätt att bli knuffad i scener som tävlingar. Försvaret är också på topp. Även om Udoji är en ytterback, gjorde han 5 mål och 3 assist bara förra säsongen i ligan, vilket har uppmärksammats av många storklubbar. Tottenham satsar på Udojis potential. Det var helt och hållet valet av huvudtränaren Conte och general manage Fabio Paratici.

  På den tiden var Conte ett stort Udoji-fan. Paratici såg Udoji spela för Italiens U-21-landslag under sin tid i Juventus och försökte värva honom. Udoji tog på sig en Fotbollströja Tottenham Hotspur och skrev på ett långtidskontrakt till 2027. Tottenham har dock låtit Udinese spela ytterligare en säsong för att hålla Udoggi växande. Han kan bli Serie A-bombaren i framtiden.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 73 تاريخ : سه شنبه 15 شهريور 1401 ساعت: 10:37

  Att se första halvleken av Lille mot Paris Saint-Germain-matchen i Ligue 1 påminner folk om Barcelona för 10 år sedan. Det fanns en populär oro i fotbollskommentarer på den tiden: fotboll behöver fortfarande fysisk konfrontation för att se bra ut, och Barcelonas känsliga leverans fick fotbollen att tappa stimulansen av konfrontation. PSG:s känsliga och krävande spel den här gången har ärvt Guardiolas Barcelonas spel för 10 år sedan.

  Paris har inte bara spelare med superpersonlig förmåga, utan överväldigar också motståndaa totalt sett till tekniska och taktiska aspekter. Lille blev inte sparkad i marken, utan föll i en dimma från början av matchen. Innan de tänker på vad de ska göra har de redan släppt in 4 mål i halvleken. Paris gjorde ett snabbt mål på 8 sekunder vid öppningen.Neymar och Verratti, som var klädda i Fotbollströja Paris Saint Germain, passerade mittcirkeln rent för skådespeleri, vilket helt avledde motståndarens uppmärksamhet, och sedan passerade Messi Mbappe direkt. Första gången en spelare i Fotbollströja Lille OSC rör bollen är efter 0-1 och går till mål för att hämta den.

  Det är här mode fotboll ofta får människor att känna sig underbara och magiska. När ett lag har en absolut fördel vad gäller teknik och taktik, verkar fotboll inte ens vara en fysisk konfrontationssport, eftersom det starka laget inte ger dig tillgång till det. Chans. Spelarens känsliga spelstil gör att defensiva spelare som vill konfrontera fysiskt antingen distraheras av den offensiva sidans off-ball-rörelse, eller blir överväldigade av känsliga passningar och mottagande, och de offensiva spelaa är alltid i ett obevakat utrymme. Rusa ut. Även om den känsliga spelstilen gör spelet spännande, älskar fansen fortfarande fotboll med konfrontation och fysisk kontakt.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 73 تاريخ : پنجشنبه 10 شهريور 1401 ساعت: 10:26

  Declare tog precis på sig Milan-tröjan i augusti i år, och tre veckor senare inledde han sin första start sedan han kom till Rossoneri på det 70 000 man starka San Siro. Efter 62 minuter avslutade Dector Rare sitt framträdande, och fansen på läktaren gav en stående ovation och applåderade för "Milanos nya prins" Dec Rare. Det är en ära för en 20-årig ny spelare, men Dektrae förtjänar helt klart applåder från fansen

  Rent statistikmässigt genomförde Dektrare 3 kryss och 3 nyckelpassningar i denna match, och fick 4 målchanser, även om Dextraray bara spelade i 62 minuter fanns det ingen i laget. bättre än honom. I den 21:a minuten vann Dektrare kampen med Bolognas mittfältare Schouten, vann bollen för laget, dribblade sedan bollen framåt och lämnade bollen till Rafael Leon längst fram i straffområdet. Portugisen gjorde enkelt mål. Även om Schouten ådrog sig en allvarlig skada förra säsongen blev han precis uttagen till det holländska landslaget i somras och är fortfarande en av de mäktigaste mittfältaa i Serie A. Med en så tuff motståndare vann Declare enkelt mittfältsduellen. Declare är den "nye prinsen av Milan" och är den mest perfekta modea offensiva mittfältaren.

  Ur utvecklingsperspektiv vann den nya prinsen av Milano Piolis beröm. Pioli sa efter matchen att Dektrare har alla egenskaper för att bli en toppstjäa, men han måste fortfarande känna till den nya miljön. Enligt nuvarande tillstånd är Dektrare ännu mer iögonfallande än en annan milanesisk billig tröja nr 90 i Milano. Och Milan-fans i Italien har gett Decanter smeknamnet "Prince Charles" - prinsen dansar, och hans steg matchar perfekt de nya lagkamratea runt honom.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 85 تاريخ : سه شنبه 8 شهريور 1401 ساعت: 16:52